Promjena u Upravi Hrvatskog Telekoma

( 1. travnja 2015. ) Hrvatski Telekom (Reuters: HT.ZA; Bloomberg: HTRA CZ), vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj objavljuje da Irena Jolić Šimović 1. svibnja prestaje obnašati dužnost članice Uprave za ljudske resurse i karijeru nastavlja izvan kompanije.

“Irena je u kompaniji dugi niz godina i dala je izuzetan doprinos razvoju i očuvanju HT-ovog vodećeg položaja na telekomunikacijskom tržištu u razdobljima velikih promjena u kompaniji i na tržištu i uvjeren sam da će svojim stečenim iskustvom i stručnošću razvijati svoju karijeru i nadalje uspješno", izjavio je predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma, Davor Tomašković.

„Nakon niza godina u Hrvatskom Telekomu, vrijeme je za promjenu. Hrvatski Telekom, Deutsche Telekom i mnogi kolege i kolegice unutar grupe, naši korisnici i poslovni partneri , obilježili su moj razvojni put u kompaniji te velikim dijelom utjecali na poslovne spoznaje koje nosim sa sobom na tržište. Hvala svima na neprocjenjivom iskustvu!“, izjavila je Jolić Šimović.

Irena Jolić Šimović se u menadžerskom timu HT-a nalazi od 1999.godine, a dužnost članice Uprave za ljudske resurse obavljala je nakon dužnosti članice Uprave za poslovne korisnike, te članice Uprave za fiksne i bb korisnike (T Com).

Društvo će pravodobno objaviti odluku Nadzornog odbora o obavljanju ovih poslova u Upravi, koja se očekuje do kraja travnja.

 

Kontakt

Hrvatski Telekom d.d., Odnosi s investitorima
Marina Bengez Sedmak
Elvis Knežević + 385 1 4911 114
E-mail: ir@t.ht.hr
Web: www.t.ht.hr/investitori
   
Instinctif Partners
Kay Larsen / Adrian Duffield +44 (0)20 7457 2020

O Hrvatskom Telekomu

Hrvatski Telekom vodeći je pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, a kroz svoje Poslovne jedinice za privatne i poslovne korisnike opslužuje 1,2 milijuna korisnika u nepokretnoj mreži, 2,3 milijuna korisnika u pokretnoj mreži i gotovo 690 tisuća širokopojasnih pristupnih linija.

PDF

Linkovi

Kontakti za investitore

 • Odnosi s investitorima
 • Hrvatski Telekom d.d.
  Roberta Frangeša Mihanovića 9
  10110 Zagreb
 • Marina Bengez Sedmak
  Elvis Knežević

  Tel.  +385 1 4911 114
  Fax. +385 1 4911 115
 • e-mail: ir@t.ht.hr

© Hrvatski Telekom, 2015.