Provjerite vaše podatke potrebne za isplatu dividende - online

Nastavno na isplatu dividende Hrvatskog Telekoma d.d. za 2013. godinu koju obavlja obavlja Središnje klirinško depozitarno društvo d.d. (SKDD) ovim putem pozivamo naše dioničare da na internetskim stranicama SKDD-a korištenjem besplatne online usluge Moj e-račun provjere ispravnost računa za isplatu i podatke o adresi oporezivanja upisane u depozitoriju SKDD-a. Podatke je moguće provjeriti/upisati/promijeniti najjednostavnije i najbrže na sljedeći način:

PROVJERA UPISANIH PODATAKA:

Korištenjem besplatne usluge Moj e-račun možete provjeriti svoje podatke: račun za isplatu, adresu oporezivanja, dopisnu adresu, imate li zaostalih isplata dividende za HT-R-A, stanje na računu, pregled promjena po računu,...

PROMJENA UPISANIH PODATAKA:

RAČUN ZA ISPLATU: Dioničari koji nemaju upisan vlastiti račun za isplatu u SKDD-u, podatak o računu za isplatu mogu sami upisati na internetskoj stranici SKDD-a.

ADRESA OPOREZIVANJA: Dioničari koji nemaju upisane ispravne podatke o adresi oporezivanja, mogu je izravno sami upisati prijavom na Moj e-račun. Ako ste u dvojbi oko toga što predstavlja vašu adresu oporezivanja, molimo vas da se obratite nadležnoj ispostavi Porezne uprave.

Ako još uvijek nemate uključenu uslugu Moj e-račun, pozivamo vas da je odmah uključite, u samo nekoliko koraka.

Linkovi

Kontakti za investitore

 • Odnosi s investitorima
 • Hrvatski Telekom d.d.
  Roberta Frangeša Mihanovića 9
  10110 Zagreb
 • Marina Bengez Sedmak
  Elvis Knežević

  Tel.  +385 1 4911 114
  Fax. +385 1 4911 115
 • e-mail: ir@t.ht.hr

© Hrvatski Telekom, 2015.