Top vijest

Zaštita okoliša

Sve je jača spoznaja kako onečišćenjem okoliša čovjek na prvom mjestu ugrožava samoga sebe. Iako su nam suvremena tehnološka dostignuća uvelike olakšala život, civilizacijski je "boom" pred ljudsku zajednicu postavio i niz otvorenih pitanja.

ISO 14001 certifikat

ISO 14001 certifikat

U prosincu 2013. certifikacijska kuća DEKRA obnovila je HT-u certifikat ISO 14001 Sustava upravljanja okolišem i produžila mu je važenje za sljedeće tri godine.

Godišnja izvješća

Godišnja izvješća

Kao društveno odgovorna kompanija redovito objavljujemo Izvješća o zaštiti okoliša kako bi naše poslovanje i u tom segmentu bilo potpuno dostupno javnosti.

I vaš doprinos je bitan!

I vaš doprinos je bitan!

Iskoriste usluge Hrvatskog Telekoma koje vam omogućuju da i Vi doprinesete zaštiti okoliša: donesite stari mobitel, mi ćemo ga ekološki zbrinuti. Aktivirajte e-račun na taj način možete pridonijeti manjoj potrošnji papira i sačuvati naše šume.

EM zračenje

EM zračenje

S razvojem mobilnih komunikacija i sa sve većim brojem korisnika usluga, raste i potreba za baznim postajama i antenama bez kojih mobilna komunikacija nije moguća. Aktualiziraju se i istraživanja o utjecaju elektromagnetskog zračenja.

vijesti / događanja

HT i studenti Ekonomskog fakulteta u projektu "S manje gnjavaže do reciklaže"

Hrvatski Telekom nastavlja s ulaganjem u ekologiju i proširuje listu pošumljenih opožarenih područja

Zaposlenici T-HT-a sudjelovali u pošumljavanju kod Benkovca

Kontaktirajte nas!

© Hrvatski Telekom, 2015.