Korporativna kultura

 


Naše poslovno ponašanje zasniva se na visokim etičkim načelima.

Sustav vrijednosti koji njegujemo u HT-u definiran je Vodećim načelima koja se primjenjuju na razini cijele DT Grupe, pa tako i HT Grupe.

Vodeća načela

Načelima su izražene smjernice kojima se trebamo rukovoditi u našem svakodnevnom radu, smjernice koje promiču etično ponašanje, međusobno poštivanje, timski rad, postizanje što boljih rezultata na što jednostavniji način, otvoreno izražavanje mišljenja, preuzimanje odgovornosti, stvaranje okruženja u kojem se potiču, prepoznaju i cijene iznimni rezultati.

Pokreće nas oduševljenje korisnika
Poštovanje i integritet osnova su našeg ponašanja.
Tim smo uvijek – i kada smo zajedno i kada smo odvojeni.
Najbolje mjesto za visoka postignuća i osobni razvoj.
Ja sam T – na mene računajte.

 

Njegujući zajedničke standarde ponašanja, podjednako prema našim korisnicima i prema suradnicima, stvaramo radnu atmosferu u kojoj je zadovoljstvo raditi te pridonosimo ukupnom poslovnom uspjehu kompanije. Odgovornost za promicanje vrijednosti je na svima nama – od najvišeg menadžmenta do svih zaposlenika. Jer, organizacijske vrijednosti žive su u onoj mjeri u kojoj ih živimo svi mi zaposleni u kompaniji. Prihvaćajući načela, ne kao niz pravila koja nam nešto propisuju već kao vrijednosti koje nas motiviraju, inspiriraju i ispunjavaju pozitivnom energijom, možemo postići vrhunske rezultate, svatko u svojem poslu, u našim timovima i ukupno kao kompanija.

Kodeks ponašanja

Imidž kompanije i vrijednost njene robne marke ne ovise samo o kvaliteti proizvoda i usluga već i o ponašanju zaposlenika prema korisniku. Upravo zato u T-HT-u postoje jasni standardi poslovnog ponašanja koji se zasnivaju na visokim etičkim načelima. Smjernice za takvo ponašanje daje nam Kodeks ponašanja.
više o kodeksu

Aktivni smo dio zajednice u kojoj poslujemo

Uz brigu od svojim zaposlenicima, poznati smo po svojem doprinosu zajednici u cjelini. Humanitarne aktivnosti tradicija su naše kompanije – pomažemo svojim sponzorstvima i donacijama. Ujedno, u svome poslovanju podržavamo visoke ekološke standarde.
više o odgovornom poslovanju

© Hrvatski Telekom, 2015.