Pogodnosti koje svi osjećamo

HT se nikada nije zaustavljao samo na zakonskim obvezama prema zaposlenicima. Brojne pogodnosti za zaposlenike tradicija su naše kompanije.

Znanje na prvome mjestu

HT je prepoznao važnost ulaganja u kontinuirano unapređenje znanja svojih zaposlenika. Ulažući u edukaciju, kompanija osigurava ostvarivanje svojih strateških ciljeva, a istodobno omogućuje zaposlenicima razvoj njihovih potencijala i osobne konkurentnosti. Kao visokotehnološka tvrtka koja prati, ali i sama pokreće nove trendove, učenje je za nas imperativ.

  • Znanje četvrtkom popularni je projekt kojim širimo znanje u kompaniji. HT osigurava zaposlenicima vrijeme za razmjenu znanja i iskustava unutar kompanije kako bi zaposlenici upoznali područja poslovanja kojima se izravno ne bave, ali im ta znanja mogu biti vrlo korisna u svakodnevnom poslu. Razmjenjujući i dijeleći znanje, učimo jedni od drugih.

  • Znanjem rastemo je tradicionalna konferencija koju organizira HT a ugošćuje ugledne stručnjake i znanstvenike koji svojim idejama, razmišljanjima, djelima, angažmanom i projektima na prepoznatljiv način pridonose i pomažu čovječanstvu, potiču na razmišljanje ili pokreću na akciju.


Poticanje uspješnosti u radu

Svaki zaposlenik HT-a vrhunskim znanjima i zalaganjem doprinosi zajedničkim poslovnim ciljevima – svatko od nas nosi dio odgovornosti za prosperitet kompanije. Svojim osobnim i timskim doprinosom osiguravamo uspješno ostvarenje poslovnog plana, vrhunsku uslugu i zadovoljstvo naših korisnika. Doprinos zaposlenika ciljevima kompanije kroz ostvarivanje osobnih ciljeva nagrađuje se godišnjom nagradom u Sustavu upravljanja radnim učinkom.

Briga o zaposlenicima


HT posebice brine o zaštiti roditelja i djece. Putem Zaklade PrijaTelj zaposlenicima pomaže financijski kada su u teškim prilikama. Ujedno potiče i nagrađuje društveno odgovorno ponašanje poput dobrovoljnog davanja krvi.

Fleksibilno radno vrijeme

Pomaže nam da uskladimo poslovne i privatne obveze.

Brinemo o zdravlju

Godišnji sistematski pregledi i preventivna cijepljenja dio su brige o zdravlju zaposlenika.

Sport i rekreacijaSportski susreti zaposlenika HT-a svake godine okupljaju brojne rekreativce koji se natječu u mnogim sportskim disciplinama. HT dani su prigoda da se susretnemo izvan posla, zbližimo s kolegama iz drugih dijelova kompanije, zabavimo. Ujedno, tijekom cijele godine kompanija nam osigurava niz sportskih i rekreativnih aktivnosti.

Mišljenje zaposlenika nam je važno

Samo zadovoljni i motivirani zaposlenici mogu se nositi s poslovnim izazovima koje nameće stalni i brzi razvoj telekomunikacijskih tehnologija. Prihvaćajući tu činjenicu, HT je izuzetno osjetljiv za potrebe svojih zaposlenika i uvažava njihovo mišljenje koje se ispituje kroz redovita istraživanja zadovoljstva zaposlenika. Rezultati istraživanja koriste se kao poticaj za daljnja poboljšanja i promjene unutar kompanije.

Ulaganje za mirovinu

S ciljem da svojim zaposlenicima, a budućim umirovljenicima, osigura bolje životne uvjete u mirovini, kompanija je osnovala i Zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond HT-a. Koristeći pogodnosti Fonda, koje uključuju i poticajna sredstava poslodavca, zaposlenici mogu dodatno štedjeti za svoju buduću mirovinu.

© Hrvatski Telekom, 2015.