Top vijest

Hrvatski Telekom predstavio nove mobilne tarife i istraživanje o navikama korištenja smartfona u Hrvatskoj

Novim tarifama Hrvatski Telekom omogućuje najbolji izbor prilagođen u potpunosti potrebama korisnika na najboljoj mreži, s najvećom 4G pokrivenosti i najvećim brzinama.

Poslovni rezultati

Poslovni rezultati HT Grupe za prvi kvartal 2015.

U prva tri mjeseca prihodi Hrvatskog Telekoma rasli su 0,7 % u odnosu na isto razdoblje prošle godine i iznose 1,619 milijardi kuna.

Poslovanje

Boris Batelić imenovan članom Uprave za korisničko iskustvo

Hrvatski Telekom objavljuje da je Nadzorni odbor HT-a je na današnjoj sjednici imenovao Borisa Batelića članom Uprave i glavnim direktorom za korisničko iskustvo, na razdoblje od tri godine s početkom od 1. svibnja 2015.

europska mreža

DT predstavio europsku mrežu; Hrvatski Telekom razvio prvu uslugu na novoj europskoj mreži

Deutsche Telekom je na Mobile World Congressu u Barceloni predstavio koncept nove europske mreže. Hrvatski Telekom razvio je prvu uslugu za novu europsku mrežu: Cloud VPN.

4G

Hrvatski Telekom udvostručio brzine 4G mreže

Hrvatski Telekom radi novi iskorak: maksimalnu brzinu u svojoj mobilnoj 4G mreži povećava sa sadašnjih 75 Mbit/s (megabita po sekundi) na 150 Mbit/s.

Kupon2go

Hrvatski Telekom uveo Kupon2go, inovativnu uslugu koja SMS-om omogućuje popuste

Hrvatski Telekom ponudio je svim korisnicima svojih mobilnih usluga besplatno uključenje potpuno nove usluge na hrvatskom tržištu.

T-blog

T-Blog

T-Blog je društveni medij Hrvatskog Telekoma putem koga se na stručan način obrađuju telekomunikacijske, tehnološke i srodne teme vezane za trendove iz ICT industrije i ponudu kompanije

Videogalerija

Pogledajte videouratke vezane uz aktivnosti Hrvatskog Telekoma.

Kontaktirajte nas!

Hrvatski Telekom d.d.

pr@t.ht.hr

RSS

Web 2.0

T-Blog

© Hrvatski Telekom, 2015.