Combis osnažio prodajni tim

21. prosinca 2010.

Tvrtka Combis ojačala je prodajni tim dolaskom Ivanke Glad na mjesto voditelja ključnih korisnika u telekomunikacijskom sektoru te Perice Šandića na mjesto voditelja prodaje za segment tijela državne uprave. Ovim pojačanjem prodajnog tima, sistem integrator se još snažnije fokusirao na razvoj poslovanja na hrvatskom te inozemnim tržištima u spomenutim poslovnim segmentima.

Ivanka u Combis dolazi iz talijanskog Ericssona, gdje je radila u sektoru prodaje kao arhitekt telekomunikacijskih rješenja te bila zadužena za vodeće telekomunikacijske operatore u južnoj i istočnoj Europi. Svoje prve poslovne korake napravila je u Hrvatskom Telekomu. Kako Ivanka ima više od deset godina iskustva rada u telekomunikacijskom sektoru, svojim će znanjem doprinijeti daljnjem razvoju poslovanja Combisa na telekomunikacijskom tržištu, s fokusom, prije svega, na korisnike u široj regiji.

Perica je prije dolaska u Combis radio u tvrtki Ericsson Nikola Tesla d.d., gdje je započeo u sektoru za usluge implementacije i podrške sustava u telekomunikacijskoj industriji, dok je kasnije prešao na poziciju voditelja ključnih kupaca poslovnih rješenja za javni sektor. Karijeru je započeo u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske kao savjetnik za informacijske tehnologije.

Oboje su završili Elektrotehnički fakultet u Zagrebu, gdje je Ivanka i magistrirala na temu "Konverzacijske multimedijalne usluge u mobilnim mrežama". Tijekom karijere, Perica i Ivanka usavršavali su se i putem brojnih seminara te stručnih programa u Hrvatskoj i inozemstvu, a dolaskom u Combis nastavit će usvajati znanja iz područja najnovijih informatičko-komunikacijskih tehnologija.

Combis danas zapošljava više od 280 ljudi u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

© Hrvatski Telekom, 2015.