MAXtv Videoteka donosi najveće filmske hitove

21. prosinca 2010.

MAXtv Videoteka prva je digitalna videoteka u Hrvatskoj sa preko 1000 filmskih naslova koja svojim korisnicima paraleno ili odmah nakon projekcija u kinima omogućuje gledanje najvećih filmskih hitova u toplini doma i to samo jednim klikom na daljinskom upravljaču. Za razliku od klasičnih videoteka, radno vrijeme MAXtv videoteka je od 0-24 sata što znači da su filmovi dostupni korisnicima kad god požele. Videoteka MAXtv-a dnevno se obogaćuje novim naslovima, a na MAXtv promo kanalu (0) korisnici mogu pogledati najave, preporuke urednika ili saznati koji filmovi uskoro dolaze.

Uz već tradicionalno bogat asortiman filmskih hitova, MAXtv Videoteka ovih blagdana donosi obilje novih naslova, od kojih je neke moguće doživjeti isključivo uz MAXtv.

U spektakularnoj blagdanskoj ponudi svatko može pronaći nešto za sebe:

Višestruko nagrađivani filmski uradak „Cirkus Columbia“, djelo je bosanskohercegovačkog redatelja Danisa Tanovića koje je na Sarajevo Film Festivalu osvojilo nagradu publike, na filmskom festivalu u Veneciji pripala mu je nagrada CinemAvvenire, a bosanski je kandidat za nominaciju za nagradu Oskar u kategoriji najboljeg stranog filma.

Ova romantična saga, koja pokriva kraj stoljeća koji je tragično najavio dolazak novog doba na Balkanu, predstavljena je paralelno s početkom prikazivanja u kinima te predstavlja dio ekskluzivne ponude MAXtv Videoteke. Glumačku postavu predvode Miki Manojlović i Mira Furlan.

Od 22. prosinca u MAXtv Videoteci možete pogledati veliki svjetski hit „Plaćenici“ sa Sylvesterom Stalloneom, Jasonom Stathamom i Jetom Lijem kao glavnim akcijskim zvijezdama, te gostujućim nastupima akcijskih legendi Brucea Willisa i Arnolda Schwarzeneggera.

„Charlie St. Cloud“, ljubavna je drama s elementima fantastike, u kojoj glavnu ulogu tumači Zac Efron – zvijezda filma „Ponovno 17“, a moguće ga je pogledati od 26. prosinca ekskluzivno u MAXtv Videoteci.

Jedan od atraktivnijih naslova koji ovih blagdana nikako ne treba propustiti zasigurno je „Imaginarij doktora Parnassusa“, gdje je vrhunska glumačka ekipa sa Johnnyjem Deppom, Jude Lawom, Colinom Farrellom te Heathom Ledgerom, kojem je ovo ujedno i posljednja uloga, garancija su dva sata spektakularne zabave.

One mlađe sigurno će razveseliti jedan od ovogodišnjih Top 10 hitova u svjetskim kinima - „Kako je Gru ukrao mjesec“. Svi oni koji žele doživjeti pravu pustolovinu te na trenutak otputovati u svijet mašte od 29. prosinca samo u MAXtv Videoteci mogu pogledati ovaj animirani film – naravno, sinkroniziran na hrvatski.

Najave filmskih naslova mogu se pogledati na MAXzona.com u kategoriji MAXtv promo.

Pored toga, u MAXtv Videoteci postoji i opcija HBO On Demand gdje pretplatnici mogu kad god požele pogledati hit filmove i serije iz originalne HBO produkcije, poput: „Gran Torino“, „Ljetna avantura“,“ Appaloosa“, „Rat među nevjestama“ te „Neobična priča o Benjaminu Buttonu“, a na raspolaganju su im i kompletne sezone hit serija „Žica III“, „Okus krvi III“, „Svita IV“, te u siječnju 2011. i cijelu sezonu serije „Boardwalk Empire“ (Carstvo poroka).

Svim filmoljupcima i onima koji to tek namjeravaju postati dobro je znati kako je odnedavno u MAXtv Videoteci uveden Dnevni paket filmova. Drugim riječima, od ponedjeljka do četvrtka moguće je birati između više Dnevnih paketa filmova različitih žanrova, a bez obzira na odabrani paket, za cijenu jednoga moguće je pogledati dva filma tijekom 24 sata za svega 15 kuna. Pored toga, novost u ponudi predstavlja i Vikend paket u kojem je po jedinstvenoj cijeni od 25 kuna moguće pogledati tri filma

© Hrvatski Telekom, 2015.