Danijel Bačelić novi direktor sektora u Combisu

6. prosinca 2011.

Novi direktor Sektora IT infrastrukture u Combisu je Danijel Bačelić, stručnjak sa dugogodišnjim menadžerskim iskustvom u IT industriji. U Combisu će biti odgovoran za strateško pozicioniranje, kreiranje trendova i prodajne rezultate sektora u čijem su portfelju pisači, računala, prijenosnici, sustavi za pohranu podataka i poslužitelji.

Bačelić je u Combis došao s pozicije General managera za Imaging i printing rješenja Hewlett-Packarda Hrvatska, gdje je od 2006. godine bio odgovoran za razvoj prodaje, razvoj usluga i proizvoda relevantnih za lokalno tržište, razvoj i održavanje potrebnih resursa te gradnju ključnih kontakata.

Od 2005. do 2006. godine, kao u Hewlett-Packardu upravlja proizvodima, robnom markom i prodajom na hrvatskom i slovenskom tržištu. Karijeru u toj tvrtci, Bačelić je započeo 2002. godine na poziciji Category managera za Imaging i printing proizvode za Hrvatsku.

Od 2000. do 2002 godine radi kao projekt manager u tvrtci Sfera plus gdje se bavi razvojem prodaje, organizacijom promotivnih aktivnosti i prodajnim prezentacijama za HP-ove klijente.

Danijel Bačelić rođen je 1977. godine u Hrvatskoj. Diplomirao je 2003. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a ove je godine stekao i MBA diplomu Henley Management Collage iz Oxfordshirea u Ujedinjenom kraljevstvu.

- Pozicija direktora Sektora IT infrastrukture u Combisu je za mene svakako novi profesionalni izazov. Veselim se suradnji s timom na novim projektima i radu na daljnjem razvoju portfelja proizvoda. Smatram kako ćemo zajednički entuzijazam uspješno pretočiti u izvrsne poslovne rezultate – rekao je Bačelić.

© Hrvatski Telekom, 2015.