Ivan Santini najbolji nogometaš godine prema anketi tportala

12. prosinca 2011.

Ivan Santini, mladi napadač NK Zadra, proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je tportal proveo među nogometnim kapetanima deveti put zaredom. Titulu najboljeg igrača MAXtv Prve lige Ivan Santini ponio je sasvim zasluženo – u jesenskom dijelu sezone, u kojem je golove zabio Dinamu i Hajduku, prvi je strijelac lige s deset postignutih pogodaka.

Danas već tradicionalnu anketu tportal je proveo među svim kapetanima klubova MAXtv Prve lige, a najbolji igrač odabran je temeljem zbroja njihovih glasova. Svaki kapetan izabrao je pet igrača za koje smatra da su pokazali najviše na terenu. Prvom, odnosno najboljem, dodjeljivali su po deset, a petom po dva boda. Zbrajanjem bodova najbolji igrač MAXtv Prve lige postao je Ivan Santini, koji je od mogućih 160 osvojio 98 bodova, dok je prvi pratitelj bio Sammir s 52 boda.

tportal i najvažniju sporednu stvar na svijetu ne povezuje samo anketa prema kojoj se bira najbolji nogometaš. Od ove godine, tportal je postao pravo mjesto za sve ljubitelje nogometa. Osim više od 100 izravnih prijenosa utakmica MAXtv Prve lige na MAXtv-u, posjetitelji tportala, na posebno dizajniranoj stranici, mogu pogledati snimke utakmica, sve naglaske, najzanimljivije trenutke i golove. Na taj je način širokom krugu korisnika omogućen uvid u sve zanimljivosti vezane uz njihove omiljene klubove.

Prije Ivana Santinija, u tportalovoj su anketi naslov najboljeg ponijeli Tomo Erceg, Niko Kranjčar, Eduardo Da Silva (kojemu je ta titula pripala dvije godine zaredom) Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ermin Zec i Sammir.

© Hrvatski Telekom, 2015.