Pobjednik HotHot natječaja osvojio medijsku kampanju vrijednu 100.000 kuna!

14. prosinca 2011.


  • HotHot zabilježio preko 10.000 downloada u nepuna dva mjeseca

  • Pobjednik HotHot natječaja – Bistro / Pizzeria DonDon - dobitnik medijske kampanje vrijedne 100.000 kuna!

  • HotHot postaje marketinški alat koji još više približava male i srednje poduzetnike njihovim korisnicima

Iako aplikacija HotHot donosi sasvim nove mogućnosti oglašavanja temeljene na najnaprednijim komunikacijskim rješenjima čije vrijeme tek dolazi, poslovni korisnici u Hrvatskoj u sve većoj mjeri prepoznaju i koriste prednosti ovog marketinškog alata kako bi se istaknuli od konkurencije te dodatno privukli potencijalne i postojeće korisnike. U nepuna dva mjeseca, otkako je predstavljen, HotHot bilježi više od 10.000 downloada te je do sada putem njega 430 poslovnih korisnika objavilo gotovo 650 svojih promotivnih ponuda, od čega većina upravo za vrijeme trajanja natječaja.
HotHot natječaj, koji je trajao u razdoblju od 1. do 30. studenog 2011. godine, zabilježio je velik interes poslovnih korisnika, a najveći broj simpatija korisnika aplikacije HotHot, osvojila je ponuda Bistroa / Pizzerie DonDon, osvojivši tako 100.000 kuna vrijednu medijsku kampanju. Smisao pokretanja HotHot natječaja bio je potaknuti malo i srednje poduzetništva na korištenje novih i prije svega pristupačnih i efikasnih načina komunikacije s ciljnim publikama. Svojevrsnim „lokalnim oglašavanjem“ i manjim poslovnim korisnicima omogućeni su učinkoviti načini privlačenja korisnika kroz promociju vlastitih ponuda.

Vlasnik DonDon-a, pobjednika HotHot natječaja s najviše osvojenih like-ova ostalih korisnika ove aplikacije na Facebook stranicama, gospodin Željko Ćurković iz Zagreba, ovom je prilikom izjavio: „Uz HotHot smo prepoznali priliku da na brz i jednostavan način te, što je važno – bez velikih ulaganja, dopremo do još većeg broj korisnika. U našoj je vrsti poslovanja to naročito važno, jer se korisnici vrlo često nađu u situaciji da trebaju pojesti obrok vrlo brzo, usput, a DonDon im nudi svježe pripremljen, uravnotežen obrok. S povećanjem broja korisnika smartphonea, ali i s promjenama navika u primanju i traženju informacija, HotHot će sigurno sve više dobivati na značenju. Mi ćemo ga svakako nastaviti koristiti! A osvojena medijska kampanja pomoći će nam da se još više približimo našim korisnicima.“


Medijska kampanja bit će realizirana u periodu od 15. siječnja do 15. veljače 2012. godine.


O HotHot-u

HotHot je prva lokalna geo-lokacijska aplikacija ove vrste na hrvatskom jeziku. Besplatno je mogu preuzeti i koristiti vlasnici iPhone uređaja ili uređaja s Android platformom. Osim što vlasnicima pametnih telefona omogućuje pregled atraktivnih ponuda u bližoj okolini (akcija, popusta i slično), HotHot poslovnom korisniku / oglašivaču donosi bitne uštede, pomaže u privlačenju novih klijenata te povećanju prometa.

Ovaj ciljani alat oglašavanja omogućuje poslovnom korisniku da samostalno putem jednostavnog sučelja za unos kreira ponudu sukladno vlastitim željama i trenutnim mogućnostima.

Povezano

© Hrvatski Telekom, 2015.