Međunarodni dječji kanal Nickelodeon na hrvatskom jeziku samo na MAXtv-u

20. prosinca 2011.

Korisnici MAXtv-a mogu ekskluzivno na hrvatskom jeziku pratiti iznimno popularni međunarodni dječji kanal Nickelodeon. Najmlađi gledatelji tako sada imaju priliku s potpunim razumijevanjem pratiti avanture najomiljenijih dječjih junaka današnjice poput Spužve Boba Skockanog, Dore koja istražuje ili pak Winx Cluba.

Nickelodeon je jedan od najgledanijih kanala na MAXtv-u, a do sada je nudio sadržaj samo na engleskom jeziku. Pored dostupnosti najpoznatijih dječjih TV emisija, lokalizacijom kanala korisnici ove godine, po prvi puta, na hrvatskom jeziku imaju mogućnost pratiti i bogati blagdanski program Nickelodeona. A na programu su posebna izdanja crtanih filmova te crtanih i igranih serija uključujući maraton crtane serije Winx Club kao i Pingvina s Madagaskara, potom posebna epizoda serije True Jakson, filmovi Fairly Odd Parents: The movie, iParty with Victorious i The Best player.

Sinkronizirani kanal Nickelodeon prva tri mjeseca bit će dostupan korisnicima Osnovnog i Osnovnog Extra paketa, a nakon tog promotivnog perioda ostaje sastavni dio Osnovnog Extra paketa.


MAXtv, interaktivna digitalna televizija, predstavlja jednu od najinovativnijih usluga na domaćem telekom tržištu. Osim bogatog izbora programskih sadržaja, korisnicima su na raspolaganju i dodatne napredne usluge poput MAXtv Videoteke te Snimalice. Krajem 2010. godine započelo je emitiranje MAXtv usluge putem satelita (MAXtv Sat) što je omogućilo korištenje usluge i na onim lokacijama na kojima je ranije bila slabije dostupna, primjerice u manjim, ruralnim sredinama ili pak na otocima.

Nickelodeon je jedan od globalno najpoznatijih i najrasprostranjenijih multimedijskih zabavnih brandova za djecu i obitelj. Portfelj kompanije uključuje: televizijske programe i produkciju diljem svijeta, proizvode za potrošače, digitalnu ponudu, knjige, filmove i prosocijalne inicijative. Nickelodeonov brandovi gledaju se globalno u više od 500 milijuna kućanstava u 112 zemalja.

Povezano

© Hrvatski Telekom, 2015.