Combis BiH – partner godine za Microsoftova poslovna rješenja

4. prosinca 2012.

Regionalni sistem integrator Combis je na godišnjoj konferenciji za partnere održanoj u Sarajevu pod nazivom "Microsoft Partner Dan", primio priznanje za Microsoft "Solution Sales" partnera godine u Bosni i Hercegovini.

"Jako nam je drago što je Microsoft u Bosni i Hercegovini prepoznao Combis upravo u području implementacije rješenja, od kojih bismo posebno istaknuli ona iz područja Clouda i virtualizacije, kao segmenta u kojem se Combis nameće kao regionalni lider. Ovo je svakako potvrda naše dugogodišnje ekspertize i dubinskog poznavanja Microsoft tehnologije i definitivno je snažan poticaj za jačanje buduće suradnje." – izjavila je Aleksandra Vidić, Key Account Manager iz Combisa u Bosni i Hercegovini.

Nagrada je priznanje za poslovna postignuća Combisa tijekom godine dana u području implementacije Microsoft tehnologija, od kojih su posebno zastupljene bile one vezane uz sistemska rješenja, virtualizaciju i poslovanje u oblaku.

"Combis već dugi niz godina radi s Microsoft tehnologijama, a sa svojih čak pet Gold kompetencija, dokazali smo se kao ozbiljan partner koji donosi dodanu vrijednost tehnološkim rješenjima. Microsoft je već ranije dokazao da prepoznaje visokovrijednu ekspertizu i znanje, što možemo vidjeti i prema tome što je Combis bio jedna od 80 tvrtki u svijetu koja je sudjelovala u MS RDP programu za Windows Server 2012." – istaknula je Vidić.

Combis je već duži niz godina aktivan u regiji te je danas među vodećim ICT tvrtkama Adriatic regije u segmentu pružanja usluga prema istraživanjima IDC Adriaticsa .

© Hrvatski Telekom, 2015.