Combis uvjerljivo najbolji sistem integrator omjerom cijene i kvalitete

18. prosinca 2012.

Regionalni sistem integrator Combis pruža uvjerljivo najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o uslugama sistem integracije u Hrvatskoj. Mišljenje je to hrvatskih „poslovnjaka“ koji su sudjelovali u istraživanju Business Best Buy Award iz rujna 2012. godine.

Ispitanicima – isključivo poslovnim osobama, tijekom istraživanja, postavljeno je sljedeće pitanje: “Navedite naziv davatelja usluga informatičke sistem integracije (instalacija informatičke opreme, instalacija softvera, savjetodavne informatičke usluge i sl.) koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za poslovne korisnike i tvrtke – prema vašem osobnom iskustvu i/ili iskustvu vaših kolega”.

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koji prema njihovom iskustvu, ili iskustvu njihovih kolega, nude najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o uslugama informatičke sistem integracije za poslovne korisnike i tvrtke.

Uvjerljivo najveći broj glasova ispitanika, a time i prvo mjesto u ovoj kategoriji, osvojio je – Combis.

„Ne skrivamo zadovoljstvo ovim izuzetnim rezultatima. Kada vas netko prepozna u području koje najviše razvijate i u koje najviše ulažete, kao što je kvaliteta – nema veće nagrade. Iznimno smo ponosni što smo upravo od poslovne zajednice prepoznati kao sistem integrator broj 1 te ćemo i nadalje inzistirati na kvaliteti kao području od našeg strateškog interesa.“ – izjavio je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave Combisa.

U Croatia Business Best Buy Award istraživanju iz rujna 2012. sudjelovalo je 1.228 ispitanika – isključivo poslovnih osoba (vlasnici tvrtki, predsjednici uprava, glavni direktori, članovi uprava, direktori sektora, rukovoditelji i sl.).

© Hrvatski Telekom, 2015.