Hrvatski Telekom predstavlja jedinstveni brand pod kojim odsad pruža sve svoje usluge

15. studenoga 2013.

U skladu s usmjerenjem Hrvatskog Telekoma kao kompanije koja pokreće online društvo i digitalno gospodarstvo u Hrvatskoj i regiji te uvođenjem naprednih konvergentnih ponuda usluga mobilne i fiksne telefonije, HT predstavlja jedinstveni produkt i korporativni brand pod kojim pruža sve svoje usluge, a koji će vizualno biti predstavljen kroz jednostavniji logotip - T.
Prilikom predstavljanja jedinstvenog branda, u sklopu blagdanske ponude, Hrvatski Telekom je svojim korisnicima ponudio paket usluga pod nazivom MAXobitelj. Nova usluga na jednom računu sadrži objedinjene postojeće usluge fiksne i mobilne telefonije te televizije za neograničenu komunikaciju i zabavu unutar obitelji.

MAXobitelj donosi neograničeno surfanje i neograničene razgovore unutar fiksne mreže HT-a te obilje ekskluzivnih TV sadržaja na više od 90 domaćih i svjetskih programa. Osim toga, dva člana obitelji u mobilnoj mreži, mogu koristiti neograničeni broj SMS poruka i minuta međusobnih razgovora te 5.000 minuta prema svim ostalim mrežama u Hrvatskoj. Mogu i neograničeno surfati na svom smartfonu gdje god se nalazili.

„U Hrvatskom Telekomu kroz jedinstveni produkt i korporativni brand korisnicima želimo pružati najbolje usluge fiksne i mobilne telefonije pod jednim imenom te se to upravo ogleda u uvođenju usluge MAXobitelj. Ponudom MAXobitelji još jednom pokazujemo koliko blisko pratimo svjetske trendove kao i potrebe svojih korisnika. Naime, istraživanje potreba koje smo proveli pokazalo je želju korisnika za objedinjavanjem fiksnih i mobilnih usluga na jednom računu. Uvođenjem MAXobitelji, HT ujedno označava i promjenu u načinima dostupnosti usluga pružanjem prilagodljivog i cjelovitog komunikacijskog rješenja na koji se korisnik može osloniti kad god poželi, bez obzira na to gdje se nalazi i koji uređaj u tom trenutku ima pri ruci“, rekao je Richard Brešković, direktor Odjela za upravljanje ponudom fiksnih i konvergentnih usluga.

Sve fiksne i mobilne usluge uključene u MAXobitelj dostupne su već od 499 kn te dolaze na jednom računu.
U HT blagdanskoj ponudi, korisnici mogu odabrati i vrhunski Samsung Galaxy Tab 3 tablet već od 199 kn te dva Samsung Galaxy Young smartfona za 50 kn mjesečno.

Tijekom blagdana Hrvatski Telekom osigurao je i dodatne popuste do 50 posto na niz odabranih proizvoda i usluga.

Povezano

© Hrvatski Telekom, 2015.