Zoran Galijanić osnažio razvoj i integraciju aplikativnih rješenja u Combisu

26. studenoga 2013.

Regionalni sistem integrator Combis svoje je redove osnažio Zoranom Galijanićem na poziciji tehničkog direktora Sektora za razvoj i integraciju aplikativnih rješenja. Combis će ovim pojačanjem dodatno osnažiti sektor koji s više od 70 visoko profiliranih stručnjaka pruža cjelovitu uslugu projektiranja, razvoja i integracije složenih poslovnih aplikativnih rješenja.

Zoran je iskustvo i karijeru gradio u Siemensu gdje je tijekom 13 godina prolazio kroz različite IT odjele koji su razvijali IT rješenja za korisnike iz područja telekomunikacija. U svojoj karijeri, Zoran se istaknuo kao dugogodišnji voditelj poslovne linije za CRM (Customer Relationship Management), pozicije s koje je i došao u Combis.

U Combisu će svoje znanje i kompetenciju usmjeriti na strateški razvoj i operativno vođenje Sektora za razvoj i integraciju aplikativnih rješenja gdje će se fokusirati na unapređenje tehnološke izvrsnosti te intenziviranje presales i sales aktivnosti. Kao važnu odrednicu osnaživanja, Galijanić ističe i strukturirano usmjerenje na kvalitetno upravljanje zaposlenicima te timski rad.

Rođen je 1974. godine. Studirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, a pohađa magistarski studij na Ekonomskom fakultetu s naglaskom na informatički menadžment. Osim formalnog obrazovanja, svoje znanje i stručnost obogatio je višegodišnjom edukacijom na Oracle University-u i stečenim eminentnim inozemnim certifikatima pri TM Forumu.

Combis danas zapošljava više od 380 zaposlenika u Hrvatskoj i diljem regije te se tako pozicionirao kao jedan od vodećih regionalnih sistem integratora, a Zoranov dolazak u Combisov stručni tim zasigurno će doprinijeti osnaživanju Combisa u segmentu pružanja inovativnih aplikativnih rješenja i usluga. Galijanić naglašava kako mu je cilj „doprinijeti unapređenju razvoja aplikativnih rješenja te tako za Combis dostići nove razine.“

© Hrvatski Telekom, 2015.