Vrhunski uređaji u HT webshopu – od 5. - 7. prosinca više od 1900 kuna popusta

3. prosinca 2014.

  • Svi korisnici koji prenesu broj u HT mrežu ostvaruju posebnu ponudu za kupnju uređaja na webshopu Hrvatskog Telekoma u periodu od 5. - 7. prosinca
  • Vrhunski smartphone Samsung Galaxy Alpha korisnicima je dostupan po cijeni od 1998 kuna, a HTC One (M8) po cijeni od 1298 kuna


U promotivnom razdoblju, od 5. do 7. prosinca, korisnicima koji prenesu broj u HT mobilnu mrežu na webshopu HT-a (hrvatskitelekom.hr) dostupni su napredni smartphone uređaji po cijeni sniženoj i više od 1900 kuna, u tarifi Plan za surfanje L.

Samsung Galaxy Alpha korisnicima je u ograničenoj ponudi dostupan po cijeni od 1998 kuna, uz ostatak na rate (redovna cijena uređaja je 3958 kuna, uz ostatak na rate).

HTC One (M8) korisnicima je u ograničenoj ponudi dostupan po cijeni od 1298 kuna, uz ostatak na rate (redovna cijena uređaja je 3858 kuna uz ostatak na rate).

*Navedene cijene uređaja vrijede uz potpisivanje novog ugovora na 24 mjeseca u tarifi Plan za surfanje L i uz mjesečnu ratu za uređaj od 40 kuna.

Uz niže cijene uređaja, HT-ova ponuda donosi i povoljnije tarife. Novi korisnici koji odaberu Plan za zabavu XL u promotivnom će razdoblju moći kupiti novi uređaj uz mjesečnu naknadu od 155 kuna i 100 kuna mjesečnu ratu za uređaj, a na tarifi Plan za surfanje L uz kupovinu uređaja na rate mjesečna naknada tarife iznosi 135 kuna i 40 kuna mjesečna rata za uređaj.


O uređajima u posebnoj webshop ponudi HT-a:


Samsung Galaxy Alpha

Samsung GALAXY Alpha donosi sofisticirani dizajn s metalnim okvirom, elegantno zakrivljene kutove i na dodir nježnu površinu stražnje strane kućišta. Zaslon je HD Super AMOLED od 4,5 inča i rezolucijom 1280x720 točaka. Stražnja kamera je 12-megapikselna, a prednja ima 2,1 MP. Pokreće ga Android 4.4.4 KitKat operativni sustav, što uz 2 GB radne memorije omogućuje istovremeno korištenje većeg broja aplikacija. Uređaj je lagan, tanak i kompaktan, masa je samo 115 grama, dimenzije 132,4 x 65,5 x 6,7 mm. Dostupan je po vrlo povoljnoj cijeni na webshopu Hrvatskog Telekoma, uz mogućnost dostave na kiosk Tiska.

HTC ONE M8

S obzirom da su kompaktni digitalni fotoaparati pri kraju svoje rentabilnosti, M8 će biti vrlo poželjan smartfon za snimanje fotografija jer se na stražnjoj strani kućišta, uz primarnu UltraPixel kameru s četiri megapiksela, nalazi i dodatna kamera za snimanje dubine. Što to znači? Podaci s obje kamere se spremaju u isti zapis, što znači da ćete istu fotografiju naknadno moći fokusirati koliko god to puta želite i na način koji vam najbolje odgovara. Osim toga, kamera na M8 fokusira iznimno brzo, u svega 0,3 sekunde, pa vam nijedna fotografija s brzim scenama neće više biti mutna. Uređaj je dostupan na webu Hrvatskog Telekoma, uz mogućnost dostave na kiosk Tiska.

Povezano

© Hrvatski Telekom, 2015.