S Pickboxom na MAXtv-u sami složite svoj novogodišnji program

16. prosinca 2014.

  • U promotivnom razdoblju do 22. prosinca Pickbox je besplatan za sve korisnike MAXtv-a
  • Više od 2500 sati serija i filmova, prevedenih i bez reklama, dostupnih neograničeno
  • Mjesečna naknada nakon isteka promotivnog razdoblja je samo 38 kuna


Svi gledatelji koji godinama gunđaju zbog lošega božićno-novogodišnjeg TV programa upravo su dobili superiornu alternativu: U promotivnom razdoblju od 16. do 22. prosinca mogu besplatno isprobati Pickbox, novi MAXtv paket koji sadrži više od 70 serija i 300 filmova.

U Pickbox paketu uvijek se nalazi više od 2500 sati programa koji je potpuno lokaliziran, preveden i bez reklama, dostupan u svakom trenutku i može se gledati neograničeni broj puta. Po isteku promotivnog razdoblja Pickbox paket bit će i dalje na raspolaganju korisnicima MAXtv-a za samo 38 kuna mjesečno, odnosno 31,67 kuna za one koji ga odaberu na 12 mjeseci.

Među više od 70 serija i 300 filmova u Pickboxu su brojne hit-serije, kao što je “Sherlock”, “Breaking Bad”, “Pod kupolom”, “Jednom davno”, “Vikinzi” te premijerno SF triler “Extant” s Halle Berry i Goranom Višnjićem u glavnim ulogama. Tu su i kino hitovi poput “Kronika iz Narnije”, “Wall-Eja” i “Priče o Igračkama”, Osobito atraktivan element ponude Pickboxa su Hotbox premijere rubrika koja sadrži nove serije već 24 sata nakon njihove svjetske premijere! Većina TV serija u Pickboxu dostupne su u kompletnim sezonama što omogućuje uživanje u gledanju epizode za epizodom.

Od 22. prosinca MAXtv korisnici mogu na Pickboxu pogledati i kompletne dvije sezone višestruko nagrađivane TV serije “Kuća od karata” s Kevinom Spaceyjem i Robin Wright u glavnim ulogama. “Kuća od karata” u prošloj je godini nominirana za čak 62 nagrade, od kojih je osvojila njih 10, uključujući i prestižni Zlatni globus.

Ljubitelji krimića u Pickoboxu mogu uživati u bogatom izboru serija, među kojima se ističe “Castle”, te britanski klasici “Poirot”, “Frostov pristup”, “Dalziel i Pascoe”, “Inspektor Lynley”. Tu su BBC-jevi klasici, nagrađivani dokumentarci i kultne serije kao što su “Apsolutno fantastično”, “U uredu”, “Crna Guja” i “Crveni patuljak”. Gledatelji koje nosi blagdanski duh mogu birati božićne specijale i epizode kultnih serija kao što su “Statisti”, “Klub otpisanih”, “Seinfeld”, “Will i Grace”, “Dawson's Creek”, a od božićnih filmova za cijelu obitelj tu su i Muppeti.

Sadržaji se stalno osvježavaju tako da u Pickbox paketu korisnici MAXtv-a plaćaju malo, a gledaju koliko god žele. I sve to po cijeni mjesečne pretplate od 38 kuna.

© Hrvatski Telekom, 2015.