Iskonu dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

22. travnja 2015.

Poznatom po zavidnoj korporativnoj "ti" kulturi i pozitivnom ozračju u kojem zaposlenici imaju mogućnost daljnjeg razvoja karijere unutar tvrtke, Iskon Internetu je dodijeljen certifikat Poslodavac Partner. Riječ je o certifikatu kojim se prepoznaju i nagrađuju visoki standardi kvalitete upravljanja ljudskim resursima na hrvatskom tržištu rada.Iskonu je certifikat dodijelio Aleksandar Zemunić, član Uprave SELECTIA. Ova tvrtka provodi certifikacijski proces u kojem se ocjenjuje ukupno 45 procesa u pet područja upravljanja zaposlenicima. Na svečanoj dodjeli su u ime tvrtke certifikat primili CEO Saša Kramar, voditeljica Odjela ljudskih potencijala Petrunjela Bura te djelatnice odjela Ana Kolumbić Borić i Mia Bogešić.

"U telekom industriji, izloženoj neprestanim promjenama, kvalitetno upravljanje ljudskim resursima je iznimno važno. Velik broj djelatnika napredovao je u Iskonu zahvaljujući transparentnom procesu zapošljavanja, kvalitetnom orijentacijskom programu i pružanjem niza prilika za usavršavanje i razvoj. Najvažnije nam je i dalje zadržati visoko zadovoljstvo zaposlenika", istaknuo je na dodjeli Iskonov Saša Kramar.

O Iskon Internetu

Tvrtka kćer Hrvatskog Telekoma (također nositelja certifikata Poslodavac partner) zapošljava 200-tinjak zaposlenika s prosjekom dobi od 33 godine. Na hrvatskom tržištu prisutna je od 1997. godine, a nudi fiksne telekomunikacijske usluge interneta, telefona i televizije privatnim i poslovnim korisnicima. Kao „second brand“ specifičan je po alternativom načinu razmišljanja te fleksibilnosti, zahvaljujući kojoj može brzo reagirati na nove trendove i tehnologije. Iskon je poznat po inovativnosti i razvijenom odnosu s korisnicima, kojima prvi na tržištu donosi napredna telekomunikacijska rješenja.

© Hrvatski Telekom, 2015.