Boris Batelić imenovan članom Uprave za korisničko iskustvo

29. travnja 2015.

Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, objavljuje da je Nadzorni odbor na današnjoj sjednici imenovao Borisa Batelića članom Uprave i glavnim direktorom za korisničko iskustvo, na razdoblje od tri godine s početkom od 1. svibnja 2015.Boris Batelić je cjelokupno radno iskustvo, od 1999. godine ostvario u HT-u, radeći na poslovima razvoja usluga i prodaje ključnim poslovnim korisnicima, a povjereno mu je i vođenje poslova regije Zapad nakon čega preuzima odgovornosti vezane za strateški projekt IP migracije.

U Upravu je imenovan sa obavljanja poslova direktora Sektora tehničkih usluga korisnicima, a zadnjih godinu dana obavljao je i aktivnosti iz djelokruga upravljanja korisničkim iskustvom. Završio je Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu te Poslovnu školu Cotrugli, također u Zagrebu.

Davor Tomašković, predsjednik Uprave i glavni direktor, izjavio je: „S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Borisa u Upravu, posebice jer se radi o menadžeru koji se razvijao u kompaniji i stjecao iskustva na ključnim projektima i menadžerskim pozicijama vezanim uz tehnološki razvoj i korisničko iskustvo.“

U okviru interne transformacije kompanije prošle je godine formirana pozicija člana Uprave za korisničko iskustvo (CCO), kako bi fokus na korisnika bio podignut na najvišu razinu.

Kako je već objavljeno, 1. svibnja iz Uprave odlazi Irena Jolić Šimović, pa je Nadzorni odbor obavljanje poslova u Upravi vezanih uz ljudske resurse do imenovanja novoga člana Uprave dodijelio predsjedniku Uprave.

Upravu čine Davor Tomašković, predsjednik, Dr. Kai-Ulrich Deissner, zadužen za financije, Thorsten Albers, član Uprave zadužen za tehničke i informacijske funkcije, Nataša Rapaić, zadužena za segment privatnih korisnika, Jens Hartmann zadužen za poslovne korisnike i Boris Batelić zadužen za korisničko iskustvo.

© Hrvatski Telekom, 2015.